top of page

OVER BLOOMING CONTENT

"In 2021 ben ik tijdens mijn studie Creative Business mijn eigen bedrijf gestart om zo mijn passie voor digitale marketing in te zetten om andere bedrijven te helpen om hun digitale aanwezigheid te verbetering. Zo kon ik tijdens mijn studie de theorie direct toepassen bij lopende opdrachten, zo heb ik direct veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en uitvoeren van digitale marketingstrategieën voor verschillende organisaties.

Als creatieve strateeg vind ik het geweldig om nieuwe en innovatieve manieren te bedenken om bedrijven te laten opvallen op social media en daarbuiten.

 

Bij Blooming Content richten we ons op het creëren van een gepersonaliseerde marketingstrategie die is afgestemd op jouw specifieke doelgroep. We beginnen met het ontwikkelen van een duidelijke strategie die we vastleggen in het BLOOMBOOK, voordat we aan de slag gaan met het creëren van content en het analyseren van de resultaten.

Dus, als je op zoek bent naar een digitaal marketingteam dat niet alleen deskundig is in wat ze doen, maar ook oprecht geïnteresseerd is in jouw bedrijf en jouw succes, dan ben je bij Blooming Content aan het juiste adres. Laten we samenwerken en jouw bedrijf laten bloeien!"

Fleur Bokkens

DE COMBINATIE VAN DRIE

Venndiagram.png

Bij Blooming Content geloof ik sterk in de combinatie van drie: jouw bedrijfs DNA, mijn kennis en ervaring en mijn focus op structuur. Ik ben ervan overtuigd dat deze drie elementen de sleutel zijn tot het creëren van effectieve content die jouw bedrijf kan helpen groeien.

Voor mij is het van belang om jouw bedrijfs DNA helder in beeld te hebben. Zo kan ik content creëren die perfect bij jouw bedrijf past en aansluit op jouw doelgroep. Ik luister daarom altijd goed naar jouw wensen en behoeften en vertaal deze naar effectieve content die past bij jouw bedrijf.

Daarnaast zorgt de combinatie van mijn kennis en ervaring op het gebied van content creatie en het werken volgens een vaste structuur voor een duidelijk en overzichtelijk plan. Door mijn kennis toe te passen, kan ik jouw content naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat deze jouw doelgroep raakt en aanspreekt.

Ik geloof dat de combinatie van deze drie elementen de sleutel is tot succesvolle content creatie. Ik streef ernaar om deze drie  elementen optimaal te combineren in het BLOOMBOOK.

bottom of page